Dags för en nystart

Träning

Har du gett dig själv något nyårslöfte? Det brukar vara vanligt att just vid årsskiftet bestämma sig att det är dags för en nystart med till exempel träning eller annat som man kanske avhållit sig ifrån en längre period.

Att starta på nytt med träningen kan kännas jobbigt och besvärligt just första veckorna, men när man väl kommit igång så brukar det nästan gå av sig själv.

För att komma igång igen med din träning så behöver du motivation och ett sätt kan vara att du får med dig några av dina vänner och att ni tränar tillsammans. Att vara fler som sporrar en kan hjälpa till när det känns tungt och jobbigt att komma iväg på träningen. Ta för vana att kolla av med varandra hur man känner sig och peppa varandra att hålla i träningen och inte ge upp när det börjar kännas tungt. Tillsammans så går det mycket lättare än om man är ensam.

Finns det gruppträningar så kan det vara roligare än att gå och träna var för sig på ett gym, här får du också en gemenskap och en anledning att träffa nya roliga människor. Även om du inte har varit på gruppträning förut så stålsätt dig och testa, vem vet det kanske är din grej.