Skaffa dig basprodukterna för din hudvård

Med tanke på att huden är kroppens största organ är det minst sagt viktigt att ta hand om den. Att smörja in huden med bra basprodukter som tåls att användas varje dag är ofta en viktig nyckel för en välmående hud fri från klåda och eksem.

Basprodukter är A och O för din hud

När vi pratar om basprodukter inom hudvård pratar vi ofta om produkter som vi applicerar på huden varje dag. Basprodukter för din hud kan exempelvis vara ansiktskräm, en hudkräm eller en tvål i duschen. Att ha bra basprodukter för huden är även viktigt då huden dagligen kommer att ta upp ämnen från dina produkter. Många produkter innehåller idag onödigt mycket kemikalier som kan påverka din kropp negativt genom att störa hormonbalansen i kroppen. Se därför till att handla dina basprodukter från bra märken eller butiker.

Uppdatera badrumsskåpet i år

För dig som vill investera i lite ny bra hudvård inför den nya säsongen hittar det idag i både butik och online. Här hittar du allt för din hudvårdsrutin och dina nya favoriter i badrumsskåpet. Testa dig fram för att se vad din hud tycker om och känns bra för dig.