Jobbigt med för tidigt håravfall

 

Det finns massvis med människor där ute som har problem med för tidigt håravfall och tycker att det är jobbigt. Många får problem med självkänslan när hårfästet börjar dra sig tillbaka. Du behöver inte vara orolig – hitta hjälpen på nätet som kan få ditt tunna hår att se tjockt och fint ut igen.

Metoder

Det finns en mängd metoder som faktiskt inte fungerar speciellt bra och en del av dem fungerar inte alls. De finns ett par metoder som har visat sig vara effektiva. Om du vill testa på en metod bör du först läsa om den och se vad andra har sagt då det är det absolut bästa sättet för att få reda på om den verkligen fungerar.

Självkänsla

En god självkänsla är ofta kopplad till hur vi ser ut och vad andra tycker om oss. Att tappa håret och bli tunnhårig är en vanlig orsak till låg självkänsla och det kan vara väldigt jobbigt, speciellt för kvinnor men även för män. Ungefär 50 % av alla män kommer tappa delar av eller det mesta av sitt hår under sin livstid medan ungefär 10 % av alla kvinnor kommer bli tunnhåriga. De blir dock inte kala som en del män blir.