Populära slots

Internet förser oss med många populära slots, online casinon ploppar upp som svampar och det finns ett utbud som är enormt. Vissa spel bli populärare än andra och vissa blir klassiker rätt omgående på grund av deras popularitet.

De slots som vi presenterar finns hos många spelbolag och vill du spela något av de slots som vi nämner så tipsar vi om sajten LasVegasSlots där du hittar dessa slots. Vi hoppas att du kammar hem lite vinster på dina spel.

Gonzo’s Quest

Detta spel tog oss med storm 2010 då det lanserades, det var lite nytänkande i uppbyggandet av denna slot, istället för snurrande hjul så var det stenblock som ramlade ner vilket var spännande. Gonzo följer dig under spelets gång och kommer det upp ett gäng wilds symboler så öppnas portarna till den gyllene staden Eldorado och du får free spins och en mängd med vinster. Du spelar Gonzo’s Quest lika bra i mobilen som i datorn eller surfplattan.

South Park

Den som gillar serien South Park har garanterat denna slot som favorit, här får vi hänga med Cartman, Kenny, Kyle och Stan bland annat. Det finns mycket humor med i spelet och man känner absolut igen sig från serien. Det finns många funktioner i spelet och ju mer man spelar ju mer roliga grejer hittar man. Det är fem hjul och tre rader som snurrar när man spelar och kombineras det bland linjerna så blir det vinst. Det finns också en bonus sväng man kan komma till och då gäller det att vinna så mycket det bara går. Spelet fungera i alla enheter som mobil, surfplatta och dator.